skip to Main Content

Ruud Herkströter

Algemeen Directeur Facility Portal Nederland

Ruud is zakelijk partner van René Koenen en mededirecteur bij Facility Portal Nederland. Met zijn realistische en commerciële blik heeft Ruud zich gespecialiseerd in veiligheid en het expertiselabel Fm Portal® Veiligheid opgezet. Daarnaast houdt hij zich vooral bezig met interne zaken, zoals het beheer van de financiële administratie en het begeleiden/coachen van werknemers.

Binnen Facility Portal streeft Ruud naar een divers team van medewerkers, die elkaar uitdagen en naar een hoger niveau tillen. Starters krijgen de kans om samen te werken met ervaren collega’s en hierdoor te groeien. Een goede sfeer is daarbij onmisbaar: Ruud hecht er veel waarde aan dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat.

Dat Facility Portal een breed scala aan dienstverlening aanbiedt ‒ en hierdoor maatwerk kan leveren aan elke klant ‒ ziet hij als succesfactor van dit goedlopende bedrijf.

In zijn vrije tijd kan Ruud energie kwijt in squashen en zaalvoetbal. In de weekenden is hij het liefst aan het knutselen of timmeren.

Back To Top