skip to Main Content

Facility Portal Nederland

Wij zijn een inkoop-, advies- en projectorganisatie op het gebied van facilitair management met aantoonbare expertise op de onderwerpen inkoop, milieu, schoonmaak, veiligheid en consultancy. Met ons inkoopplatform Fm Portal® bieden wij de profit- en non-profitsector een breed en flexibel dienstenpakket met een landelijke dekking.

Wat kunnen wij betekenen?

Alle diensten buiten uw eigen corebusiness regelt u via ons all-in concept Fm Portal®. Wij bieden maatwerk via een modulair systeem, tijdelijk én structureel: u bepaalt zelf wat nodig is. Tegelijkertijd houden we zicht op het hele plaatje. Ook als u één dienst afneemt. Wij gaan namelijk verder dan waar het op papier eindigt.
Facilitair denken zit in ons DNA: onze facilitaire zintuigen staan altijd aan. Dus tijdens een rondgang op de locatie van een klant is het voor ons een kleine moeite om  technische mankementen dan wel gevaarlijke of onhygiënische situaties te signaleren. Eigenlijk voeren wij altijd een facilitaire totaalcontrole uit. Klanten vinden het een positieve verrassing als wij met onze bevindingen komen en proberen mee te denken over de best passende oplossing.

Team Facility Portal

Dankzij het enthousiasme en de inzet van ons professionele team  kunnen we onze klanten iedere dag optimaal bedienen. Samen

werken wij aan voortdurende verbetering van vak- en marktkennis;
anticiperen wij op de steeds veranderende behoeften van onze klanten;
spelen wij in op maatschappelijke ontwikkelingen;
onderhouden wij een goede relatie met klanten, leveranciers en branchegenoten.
Altijd winst

Met onze samenwerkingspartners en leveranciers sluiten wij gunstige contracten af en kopen collectief en efficiënt in. Op deze manier creëren we voor elk van onze klanten een win-winsituatie. Terwijl we veelal zorgen voor gunstige tarieven en prijzen ligt bij ons de nadruk op het leveren van kwaliteit en toegevoegde waarde. Taken en zorgen overnemen die voor de klant bijzaak zijn, dat is voor ons de hoofdzaak!

Wij werken o.a. voor

Logo_Pameijer
Back To Top