skip to Main Content

René Koenen

Algemeen Directeur Facility Portal Nederland

René heeft ruime werkervaring in facility management binnen de profit- en non-profitsector. Zijn specialisaties: facilitaire reorganisaties en doorlichten van facilitaire diensten/contracten en de inkoop hiervan. In 2000 startten René en Ruud Herkströter samen Facility Portal Nederland met hun concept Fm Portal®. Dit inkoopplatform verenigt vraag en aanbod van facilitaire producten en diensten om bedrijven en non-profitorganisaties total facility management te bieden.

René is verantwoordelijk voor de algemene aansturing van Facility Portal en commerciële activiteiten. Hij is trots op deze gezond groeiende organisatie van goedopgeleide medewerkers, een hecht team met de juiste mix van jonge professionals en ervaren seniors.

René hecht veel waarde aan een goede werksfeer en is er niet voor niks een bar op kantoor waar het team regelmatig koffie drinkt of een vrijdagmiddagborrel houdt. Tijdens zijn werk staat er altijd achtergrondmuziek aan: René houdt niet van stilte. In de weekenden kan René genieten van een heerlijk diner met familie en vrienden en is fitness een noodzakelijk kwaad.

Opleiding: HBO Facility Management

Back To Top