skip to Main Content

Fm Portal® = Facility management Portal

Als facilitair manager regel je de huishouding van een bedrijf of organisatie ‒ alles wat niet tot de corebusiness behoort. Voor een loodgieter is de boekhouding ‘facility management’, voor een accountant juist het onderhoud van de verwarmingsketel. Zo kan iedereen zijn of haar werk doen, zonder afleiding door een kapotte lamp of slinkende voorraad. Daarnaast zet een facilitair manager zich in voor kostenbesparing. Facility Portal voegt daar duurzaamheid en milieu aan toe.

Efficiënte inkoop

Via ons inkoopplatform Fm Portal® koppelen we de mogelijkheden van de één aan de behoeften van de ander. Met veel tijd en aandacht werken we binnen dit praktische netwerk aan de optimale afstemming van organisaties en leveranciers. Wij inventariseren lokale, regionale en landelijke aanbieders, met als doel hun aantal per organisatie te reduceren. Met het inkoopvolume van de deelnemers als inzet tekenen we de meest voordelige samenwerkingsovereenkomst.

Vijf keer expertise

Fm Portal® kent vijf expertisegebieden met bijbehorende labels. Deze labels bieden u toegang tot alle mogelijk denkbare facilitaire producten en diensten.

Fm Portal Milieu® heeft alle kennis en expertise in huis op het gebied van afval en helpt organisaties in de meest optimale vorm afval in te zamelen en te scheiden.

Fm Portal Inkoop® biedt door een groot gezamenlijk inkoopvolume de mogelijkheid om producten en diensten zo optimaal mogelijk in te kopen waardoor tijd én geld wordt bespaard.

Fm Portal Schoon® is een uniek (beheer)concept waarmee we organisaties van A tot en met Z kunnen ontzorgen op het gebied van schoonmaak.

Fm Portal Veiligheid® weet alles van brand- en inbraakveiligheid en beheert en organiseert dit voor organisaties op betrokken en deskundige wijze.

Fm Portal Consultancy® kan ingezet worden voor alle grote of kleine facilitaire projecten, of het nu gaat om advies, projectbegeleiding of de tijdelijke invulling van een functie.

Voor wie?

Het Fm Portal®-concept is rendabel voor organisaties van diverse omvang in de profit- en non-profitsector. Denk bijvoorbeeld aan:

 • industrie- en bedrijventerreinen
 • MKB
 • facilitair bedrijven en adviesbureaus
 • inkopers en facilitair managers
 • parkmanagers en -organisaties
 • winkelcentra en meubelboulevards
 • horeca
 • VvE’s
 • ondernemersverenigingen
 • sportverenigingen
 • stichtingen
 • scholen en onderwijsinstellingen
 • gemeenten en overheidsinstellingen
 • kantorenorganisaties
 • gezondheidszorg

Altijd op maat

Alle dienstverlening van Facility Portal is flexibel, vraaggestuurd maatwerk. U bepaalt zelf hoeveel zorgen u uit handen geeft. Voor een indruk van de mogelijkheden volgen hier de vier meest voorkomende modules binnen Fm Portal®:

Onze consultant neemt interviews af binnen uw organisatie om inzicht te krijgen in de eigen facilitaire diensten, uitbestede diensten, beperkingen en overhead. Middels een afweging tussen sterke en zwakke punten interpreteert de consultant de uitkomst en weegt daarbij de afstemmingsmogelijkheden binnen de kring van belangstellenden mee. De consultant licht de resultaten toe en vertelt concreet wat Fm Portal® voor uw organisatie kan betekenen ‒ en wat de mogelijke besparingen en verbeterpunten zijn.

De consultant maakt een inkoopscan op alle aanwezige (facilitaire) contracten. Aan de hand van de resultaten kan de consultant direct inzichtelijk maken wat het afsluiten van raamcontracten via onze leveranciers kan besparen en aan kwaliteitsverbetering oplevert. Indien wenselijk sluit de consultant direct de raamcontracten af met leveranciers uit ons netwerk. Wij regelen alles en de consultant van Fm Portal® blijft steeds uw aanspreekpunt.

Bij een facilitair abonnement beheert Fm Portal® als servicedesk uw contracten en is aanspreekpunt naar uw leveranciers. U kunt kiezen uit diverse abonnementsvormen. In alle gevallen bewaken onze medewerkers via factuurcontrole uw uitgangspunten en kwaliteitseisen binnen de contracten.

Bij deze constructie gaat het contractbeheer uit het facilitair abonnement nog een stap verder. Fm Portal® verzorgt de facturering afgestemd op uw wensen. Wilt u één gespecificeerde factuur voor alle uitbestede diensten per maand? Of juist liever per kwartaal? Alles kan.

De voordelen

Welke vorm u ook kiest, deelname aan Fm Portal® levert u naast kennisdeling en service aanzienlijke besparingen op in tijd en geld. Graag houden wij de kosten inzichtelijk en transparant: u weet bij ons altijd waar u aan toe bent. Klanten die meer diensten afnemen bij Facility Portal ontvangen per locatie één gespecificeerde factuur met een totaaloverzicht van afgenomen diensten.

Maak kennis met Facility Portal

We nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van Fm Portal® voor uw organisatie?

ADRES

Veenderveld 34, 2371 TV Roelofarendsveen

Back To Top