skip to Main Content

Fm Portal® Consultancy

In iedere organisatie leven wel ideeën over nieuwe projecten. Door de drukte van alledag komen medewerkers daar vaak niet aan toe en blijven de plannen op een laag pitje staan. Door inzet en ondersteuning van professionals komen deze projecten van de grond, wat een grote meerwaarde oplevert voor de organisatie. Deskundige inzichten en ideeën kunnen ervoor zorgen om toch met iets nieuws aan de slag te gaan en daarbij de juiste stappen te zetten. Fm Portal® Consultancy adviseert en coördineert aan de hand van alle mogelijke facilitaire vraagstukken – en biedt uw organisatie net dat beetje extra ondersteuning om uw corebusiness te optimaliseren.

Een verstandige keuze

Wij beschikken over brede kennis, ervaring en expertise op facilitair gebied, waarbij ons uitgebreide relatie- en kennisnetwerk van essentieel belang is. Onze professionals maakt het niet uit of het gaat om een groot verhuis- of (ver)bouwproject of om kortstondige assistentie bij kleine vraagstukken. Wij staan klaar om u op alle gebieden te ontzorgen en uw project van begin tot eind te begeleiden. Daarbij brengen we uw wensen in kaart en doorlopen we gezamenlijk het hele traject. Met ons weet u altijd waar u aan toe bent, omdat wij staan voor duidelijkheid en transparantie en voortgang, kwaliteit én kosten bewaken.

Eén aanspreekpunt

Om het voor u eenvoudig en overzichtelijk te houden, krijgt u binnen onze organisatie één aanspreekpunt. Hij of zij is van idee tot eindoplevering verantwoordelijk voor het project, neemt u mee in het traject en communiceert op de juiste momenten. Maar ook daarna kunt u op ons rekenen. Het (kwaliteits)beheer en onderhoud van al uw facilitaire diensten kunnen eenvoudig worden ondergebracht onder één van onze andere labels, met alle gemakken van dien.

Wat kan Fm Portal® Consultancy bieden?

Binnen projectmatig werk fungeren wij als spin in het web en kunnen we u op allerlei manieren ontzorgen. Hieronder een aantal voorbeelden van projecttypen waarmee wij ruime ervaring hebben:

Onderhandse aanbestedingen uitvoeren
Inkoopcontracten inventariseren en optimaliseren
Tijdelijke invulling van facilitaire functies (interim)
Ondersteuning en coördinatie van (ver)bouw- en renovatieplannen
Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) opstellen
Hospitality-belevingsonderzoek uitvoeren
Klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren
(Her)inrichting van de facilitaire organisatie
Logistieke oplossingen en adviezen
Implementeren van (nieuwe) facilitaire producten en diensten

Wat kunt u van onze professionals verwachten?

Een frisse blik op uw facilitaire organisatie
Een kritische en analytische benadering
Hoogwaardig projectmanagement en een creatieve instelling
Volledige ontzorging op uw wensen afgestemd
Gevraagde en ongevraagde concrete en praktische adviezen

Wat als we samen een project beginnen?

Met ieder (facilitair) vraagstuk kunt u bij ons terecht. In de beginfase inventariseren wij op welke manier wij het beste kunnen helpen. De consultants werken projectmatig, gefaseerd en gestructureerd. Uw wensen vormen altijd de basis. Vanaf het eerste gesprek denken wij mee, ondersteunen en adviseren wij met maatwerk, passend bij uw organisatie en project.

Fm Portal Consultancy® staat altijd voor u klaar om uw facilitaire vraagstuk met kennis en professionaliteit te benaderen.

Interesse?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: backoffice@facilityportal.nl of +31 (0)71- 331 82 00

Back To Top