skip to Main Content

Waarom Fm Portal® Inkoop?

Het valt niet mee om binnen de eigen organisatie te komen tot een efficiëntere inkoop van producten en diensten. Overzicht krijgen (en houden) op de markt, aanbieders vergelijken, scherpe afspraken maken: het vraagt allemaal veel tijd en aandacht. Facility Portal neemt deze taak graag van u over.

Hoe?

Door belangstellenden én leveranciers samen te brengen in een inkoopplatform. Onze consultants beschikken over de benodigde kennis en ervaring om hier een optimale afstemming in te maken.

Spaar tijd, geld…

Het netwerk functioneert heel praktisch. Het inkoopconcept is gebaseerd op het aanwezige inkoopvolume van de deelnemers in concentratiegebieden die lokaal, regionaal en landelijk kunnen zijn. Dat resulteert in aanzienlijke financiële en logistieke besparingen, maar ook in duurzame oplossingen.

… en milieu

Veel organisaties willen wel verduurzamen, maar weten niet hoe. Hoe zit het met de kosten? Waar vind je ‘groene’ leveranciers met de juiste keurmerken? Facility Portal legt vele aanbieders langs de groene meetlat en sluit raamcontracten af. Dat betekent voor klanten een aanzienlijke besparing op inkoop van groene goederen en diensten.

Voor elke organisatie een oplossing op maat

Fm Portal® Inkoop is rendabel voor bedrijven en non-profitorganisaties van elke omvang. Wij bieden innovatieve oplossingen op maat, variërend van elementaire inkoop tot maincontracting.

Onder andere de volgende leveranciers zijn lid van het netwerk van Fm Portal Inkoop:

Interesse?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: backoffice@facilityportal.nl of +31 (0)71- 331 82 00

Back To Top