skip to Main Content

Nieuws

Facility Portal in een nieuw jasje!

Ook wij zijn continu bezig met verbeteringen en vernieuwingen! Nu is ons eigen kantoor aan vernieuwing toe en wordt dit in een nieuw jasje gestoken. Zelf hebben wij voldoende kennis en vaardigheden in huis om deze verbouwing uit te voeren, ons directie lid Ruud is al druk bezig met de verbouwing en zorgt voor een mooi plekje voor het personeel.

Het kantoor in Roelofarendsveen zal worden omgetoverd tot een multifunctionele plek waar ieder tot zijn recht komt. Het kantoor zal volledig gebruikt worden voor ons personeel en het ontvangen van onze klanten.

Op de begane grond zullen nieuwe werkplekken worden gecreëerd en komt er een presentatieruimte waar wij vergaderingen kunnen houden, maar ook kunnen brainstormen om de kwaliteit van onze dienstverlening naar een nog hoger niveau te brengen.

Op de eerste verdieping zal er een nieuwe bedrijfskantine komen en zal er gezorgd worden voor een concentratieruimte als het nodig is om even in stilte te werken. De tweede etage zal worden ingericht met nieuwe werkplekken en krijgt alles een nieuwe uitstraling. Onze directieleden openen binnenkort een nieuw kantoor in Voorschoten waar zij zullen huisvesten.

Ben jij ook benieuw naar het eindresultaat, blijf ons volgen en we houden je op de hoogte!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top